4* designhotel in Maastricht!

Ontdek deze gezellige stad vanuit een luxe hotel in hartje centrum

p.p. vanaf
39,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Townhouse Designhotel Maastricht **** @ Limburg

27 november 2020

Je moet een keer in de bourgondische hoofdstad van Limburg zijn geweest, namelijk Maastricht! Met deze deal ga je 2 dagen naar deze gezellige stad voor โ‚ฌ39. Bij deze prijs is je ontbijt inbegrepen. Vertrek op meerdere data t/m maart 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Townhouse Designhotel Maastricht ****. Dit mooie hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van het Vrijthof. Het hotel biedt een huiselijke, gezellige sfeer waar je je snel thuis voelt. Daarnaast heeft het hotel een Gouden Green Key keurmerk behaald, dit betekent dat zij zich veel bezig houden met duurzaamheid.

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
39,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!