Verblijf in een luxe suite in dit 4* Landgoedhotel in Limburg!

p.p. vanaf
34.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Landgoed Schinvelderhoeve **** @ Limburg

14 juni 2020

Ga 2 dagen genieten in een luxe suite in Limburg vanaf โ‚ฌ34,50! Je verblijft er o.b.v. logies en ontbijt incl. fles wijn, entree voor Holland Casino Valkenburg en WiFi op veel data t/m december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Landgoed Schinvelderhoeve ****. Dit viersterren hotel ligt in het Limburgse Schinveld. Het is gevestigd in een 14e eeuwse kasteelboerderij! Je ontdek gemakkelijk de prachtige omgeving vanuit dit heerlijke verblijf. 

79025673

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
34.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!