Zomervakantie in Limburg in een fantastische bungalow aan het water + eigen kajak!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
4 personen
Logies
24 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Bungalow Roompot @ Limburg

4 juni 2020

Deze 5-daagse zomervakantie is echt een topper, je verblijft namelijk in een fantastische bungalow direct gelegen aan het water en daarbij heb je ook nog is een eigen kajak! Dat alles voor slechts โ‚ฌ69 p.p. o.b.v. 4 personen en daarvoor vertrek je voordelig op maandag 24 augustus 2020, inpakken maar!!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Roompot Bungalow. Deze heerlijke bungalow is gelegen aan het water en heeft een eigen kajak! Dit verblijf is gevestigd op het Roompot vakantiepark: Klein Vink. Alles op en rond het park staat in het teken van rust en ontspanning. Het park is gelegen midden in Nationaal Park De Maasduinen met bossen, vennen en rivierduinen lijkt de tijd er soms wel even stil te staan. Natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden om de rust te doorbreken. Voor de kinderen is er een Koos Kids Club, een zwembad en een indoor speeltuin. In de directe omgeving zijn, naast talloze wandel- en fietsroutes, het pittoreske Arcen en de Hertog Jan brouwerij beslist de moeite waard.

63462

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
4 personen
Logies
24 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!