Last minute @ Limburg | Roompot Resort Arcen

Last minute @ Limburg

Verblijf een midweek tussen de heide en de bossen

p.p. vanaf
28,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Roompot Resort Arcen @ Limburg

23 februari 2021

Family vacay! Verblijf op dit gezellige Roompot park voor 5 dagen met 4 personen voor maar โ‚ฌ28. Hier is van alles te doen voor jong & oud! Je vertrekt het goedkoopste op maandag en dinsdag 15 maart 2021, maar omliggende data zijn ook goedkoop. 

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 7 maart 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op het gezellige vakantiepark Roompot Resort Arcen. Op dit vakantiepark kunnen zowel jong als oud zich vermaken! Het vakantiepark is gelegen nabij Nationaal Park De Maasduinen en leent zich dus perfect voor wandelingen en fietstochten. Kinderen kunnen zich vermaken in het zwembad, de speeltuin of de kinderclub. Het park beschikt over een restaurant, midgetgolfbaan en er is een mogelijkheid om fietsen te huren. Tip: Wandel door de kasteeltuinen van Arcen!

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer je in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen...

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 7 maart 2021.

p.p. vanaf
28,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!