Luxe split-level suite! | Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck ****

Luxe split-level suite!

Overnacht in kasteelhotel incl. ontbijt en een heerlijk diner!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck **** @ Limburg

25 januari 2021

Ga er even lekker tussenuit naar een luxe kasteelhotel. Je verblijft 3 dagen in een split-level suite inclusief ontbijt en een heerlijk diner! Klinkt toch heerlijk?! Je betaalt hiervoor slechts โ‚ฌ99 en je vertrekt op verschillende data t/m maart 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck ****. Dit luxe 4-sterren hotel uit de 14e eeuw straalt romantiek en luxe uit. In de buurt van het hotel vind je Nationaal Park De Meinweg. Ga een dagje wandelen of huur een fiets om de omgeving te verkennen. Na een actieve dag kun je 's avonds een lekker hapje eten in het hotel.

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer je in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen...

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!