Wellness getaway @ Limburg!

Inclusief overnachting, ontbijt & gratis toegang tot Thermaalbad Arcen!

p.p. vanaf
49.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Parkhotel Bad Arcen @ Limburg

27 november 2020

Ontspanning en natuur, dat vind je tijdens je verblijf in het Parkhotel Bad Arcen. Je vertrekt 2 dagen naar Limburg voor €49,50 per persoon. Je ontbijt en toegang tot de wellness is bij deze prijs inbegrepen. Je vertrekt op meerdere data t/m januari 2021. 

Wacht niet te lang, deze deal is tot 22 november te boeken!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Parkhotel Bad Arcen. Naast de wellness die Arcen biedt, ligt het hotel ook vlakbij het Nationaal Park De Maasduinen. Maak hier heerlijke wandelingen of fietstochten door de prachtige heiden, bossen en glooiende heuvels van Limburg. Als je verblijft heb je altijd toegang tot het Thermaal Bad Arcen. De baden zijn gevuld met mineraalwater van circa 35 graden, afkomstig uit een 892 meter diepe bron. Geniet van de heilzame werking in de binnen- en buitenbaden, of ontspan in een van de sauna’s.

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Wacht niet te lang, deze deal is tot 22 november te boeken!

p.p. vanaf
49.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!