Vakantie Limburg, Nederland | 2 dagen | Weflycheap

Overnacht in een droom-tipi!

Verblijf in dit pareltje!

p.p. vanaf
112.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
17 jan. 2021
2 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Ven-Zelderheide @ Limburg

14 januari 2021

Wauw! We hebben een heerlijke last minute deal voor jou gevonden. Verblijf 2 dagen in deze luxe tipi voor โ‚ฌ112,50. De tipi is erg sfeervol en je vindt er alles wat je nodig hebt. Je vertrekt op bijvoorbeeld zondag 17 januari 2021, maar er zijn heel veel data beschikbaar!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Natuurhuisje in Ven-Zelderheid. Dit verblijf geeft je een bijzondere ervaring. Je overnacht namelijk in een luxe tipi in een heerlijke rustige omgeving. Ontbijt op je eigen terras met een prachtig uitzicht. Op het terras vind je ook een houtkachel. Daarnaast heb je je eigen luxe sanitair in de tent. Geniet van de rust!

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
112.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
17 jan. 2021
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!