Stedentrip naar het gezellige Maastricht! Incl. ontbijt & 3-gangendiner!

p.p. vanaf
68,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Hotel The Dutch *** @ Limburg

22 juni 2020

Je hoeft voor een stedentrip helemaal niet naar het buitenland! Maastricht heeft ook de leuke winkels, gezellige terrassen en historische gebouwen... Je gaat met deze deal 2 dagen naar de Limburgse hoofdstad voor โ‚ฌ68. Voor deze prijs kan je op iedere data in juli en augustus 2020 vertrekken! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel The Dutch ***. Dit hotel is gevestigd in een groot herenhuis in de wijk Wyck. Deze wijk is een gezellige buurt met sfeervolle straatjes, authentieke winkels en gezellige bars. Vanuit dit hotel kan je ideaal Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, het RivierPark Maasvallei en de Bisschopsmolen bezoeken!

64285155

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
68,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!