Vakantie Limburg, Nederland | 2 dagen | Weflycheap

Poortwachtersuite @ Kasteelhotel

Verblijf in dit luxe 4-sterren hotel in Limburg!

p.p. vanaf
127.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Kasteel TerWorm **** @ Limburg

11 december 2020

We hebben weer een hele bijzondere deal voor je gevonden! Voor โ‚ฌ127,50 verblijf je 2 dagen in een poortwachtersuite in een bijzonder kasteelhotel. Last minute vertrek mogelijk in december 2020, ook voor volgend jaar te boeken! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Kasteel TerWorm ****. Dit prachtige kasteelhotel heeft maar liefst 40 luxe en vorstelijke suites. In een 14de eeuws kasteel midden in een natuurpark. Verblijf in het mooie Limburg en in dit luxe hotel!

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
127.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!