Getaway @ Limburg

Verblijf in een sfeervol hotel incl. ontbijt!

p.p. vanaf
42.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Gr8 Hotel Sevenum *** @ Limburg

27 november 2020

Ga er even 2 dagen tussenuit naar Limburg! Je verblijft in een fijn hotel o.b.v. logies en ontbijt. Hiervoor betaal je slechts โ‚ฌ42,50. Vertrek op veel verschillende data t/m maart 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Gr8 Hotel Sevenum ***. Het hotel bevindt zich in Limburg. 's Ochtends kun je genieten van een ontbijtje in het inpandige La Place. Overdag kun je voor een hapje eten ook terecht bij de Gr8 Kitchen. Zin om even te relaxen? Neem plaats bij de open haard met een goed boek en/ of fijn gezelschap. Is het lekker weer? Neem dan plaats op het terras!

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
42.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!