Getaway naar het Zuid-Limburgse Heuvelland!

p.p. vanaf
28,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Gasterij Berg en Dal ** @ Limburg

20 mei 2020

Verblijf 2 dagen in een prima hotel vanaf โ‚ฌ28! Je overnachting is inclusief ontbijt, WiFi, parkeren & korting op het dagmenu. Het voordeligst verblijf je er op veel data t/m december 2020, dus ook in de zomervakantie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Gasterij Berg en Dal **. Dit hotel is gelegen in het hart van Slenaken, op enkele kilometers van de Belgische grens. Het is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten door de heuvels van Limburg. Bovendien overnacht je op een comfortabele kamer!

56100 1525adcbb16832958d2b7858e15dd972

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
28,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!