Luxe vakantie op de Brunssummerheide mét zwemvijver!

p.p. vanaf
619,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
13 aug. 2020
11 dagen
Faizabad
Check meer data

EuroParcs Resort Brunsummerheide @ Limburg

5 juli 2020

Ga 11 dagen genieten in Limburg vanaf €619! EuroParcs Resort Brunssummerheide biedt ruime en luxe chalets omringd door natuur. Je verblijft er het voordeligst op bijvoorbeeld donderdag 13 augustus 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in EuroParcs Resort Brunsummerheide. Dit resort is ideaal om een weekje te genieten met de familie! Het grenst aan het natuurgebied De Brunssummerheide, beschikt over een grote zwemvijver en ligt vlakbij de Openbare Golfbaan Brunssummerheide, Maastricht, Aken en Luik. Daarnaast kan je gratis gebruik maken van de faciliteiten van het nabijgelegen EuroParcs Resort Limburg zoals het zwembad, de speeltuinen, de animatie en evenementen. Het chalet waar je in verblijft heeft 2 slaapkamers, een keuken, een terras en een badkamer!

L1E9792A2W1600H1066

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
619,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
13 aug. 2020
11 dagen
Faizabad
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!