Tiny House in Limburg!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Droompark Maasduinen **** @ Limburg

17 september 2020

Ga 3 dagen relaxen op Droompark Maasduinen vanaf โ‚ฌ99. Hier kom je helemaal tot rust midden in de natuur! Je verblijft er voordelig op verschillende data in november 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Droompark Maasduinen ****. Dit ruime vakantiepark ligt midden in de Limburgse natuur met veel bezienswaardigheden in de omgeving! Het vakantiepark biedt o.a. een zwemvijver met strand, binnenbad, wellness en restaurant. Heerlijk!

6A7A350FC9124F1945482545718B7AA2

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!