4* getaway in herfstvakantie!

p.p. vanaf
110,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
4 personen
Logies
11 okt. 2020
4 dagen
Check meer data

Dormio Resort Maastricht **** @ Limburg

10 september 2020

Een heerlijke plaats in Nederland, Maastricht. Hoe chill zou het zijn als jij hier je vakantie zou kunnen vieren? En dan ook nog eens met wel heel fijn verblijf. Je gaat 4 dagen naar dit vakantiepark voor โ‚ฌ110 o.b.v. 4 personen. Je vertrekt op zondag 11 oktober 2020.

TIP: vertrek een dag later voor hetzelfde bedrag!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Dormio Resort Maastricht ****. Dit vakantiepark ligt in een groene omgeving aan de rand van de Limburgse hoofdstad. Je fietst binnen een kwartiertje Maastricht in! Het park beschikt daarnaast over luxe accommodaties, een binnenzwembad en een restaurant.

1 (2)

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

TIP: vertrek een dag later voor hetzelfde bedrag!

p.p. vanaf
110,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
4 personen
Logies
11 okt. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!