Midweek @ Center Parcs

p.p. vanaf
50,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
5 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Center parcs Limburgse Peel @ Limburg

15 oktober 2020

Heb jij zin om in 2021 een paar dagen eropuit te gaan met het hele gezin? Boek dan nu een cottage voor 5 personen in Center Parcs Limburgse Peel. Je gaat 5 dagen naar dit fijne vakantiepark voor โ‚ฌ50! Voor deze prijs vertrek je op verschillende data in maart 2021! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Center Parcs Limburgse Peel. Net als alle andere Center Parcs parken is alles tot in de puntjes geregeld op dit vakantiepark. In de omgeving kan fijn gefietst en gewandeld worden of bezoek een dagje het nabijgelegen Toverland. Op het park zelf is ook genoeg te doen. Je kan waterpret beleven in Aqua Mundo, je kan golfen op de golfbaan en er worden diverse sportactiviteiten georganiseerd. 

ja

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 5 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
50,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
5 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!