Vakantie Limburg, Nederland | 5 dagen | Weflycheap

Getaway met het gezin!

Naar een Center Parcs park in Limburg!

p.p. vanaf
63,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
6 personen
Logies
22 mrt. 2021
5 dagen
Check meer data

Center Parcs Het Heijderbos @ Limburg

15 december 2020

Tijd voor een familietripje? Check deze deal! Je verblijft bijvoorbeeld 5 dagen in een premium cottage voor 6 personen. Hiervoor betaal je €63 p.p. en je vertrekt op maandag 22 maart 2021. Maar er zijn ook andere opties, zoals:

  • 5 dagen in een premium cottage voor 4 personen. Hiervoor betaal je €80 p.p. en je vertrekt op verschillende data in januari 2021
  • 5 dagen in een VIP cottage voor 4 personen. Hiervoor betaal je €100 p.p. en je vertrekt op verschillende data in januari 2021.

Daarnaast zijn er ook nog andere opties. Kijk snel of er iets tussen zit dat perfect bij jou wensen past!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Center Parcs Het Heijderbos, in het gastvrije Limburg. Dit vakantiepark is geschikt voor jong en oud. Vermaak je bijvoorbeeld in het Aqua Mundo zwemparadijs. De jongsten kunnen zich daarnaast helemaal uitleven in de speeltuinen. Heb je trek? Geniet van een heerlijk diner op het vakantiepark.

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
63,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
6 personen
Logies
22 mrt. 2021
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!