Uniek overnachten in kasteel!

Kasteelhotel o.b.v. logies en ontbijt, met wellness

p.p. vanaf
91,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek **** @ Limburg

27 november 2020

Ga 2 dagen relaxen in dit luxe 4* kasteelhotel met wellness op een enorm landgoed. Je betaalt slechts €91 o.b.v. logies en ontbijt. Boek deze deal op veel data t/m oktober 2021, dus ook in schoolvakanties!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Bilderberg Kasteel Vaalsbroek ****. Dit luxe 4* hotel bevindt zich op een enorm landgoed in Limburg. Na een dag op pad te zijn geweest, kun je heerlijk relaxen in de spa & wellness van het hotel. Heb je trek gekregen? Proef een lekker gerecht in het restaurant, waar de koks vooral gebruik maken van lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Is het lekker weer? Geniet van het zonnetje op het terras. 

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
91,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!