All inclusive getaway!

In een hotel vlakbij Maastricht en Valkenburg!

p.p. vanaf
87,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
All inclusive
2 dagen
Check meer data

Berghotel Vue *** @ Limburg

27 november 2020

Heerlijk! Ga 2 dagen genieten van deze getaway o.b.v. all inclusive. Deze deal is ook inclusief fietsverhuur. Hiervoor betaal je slechts โ‚ฌ87. Vertrek op verschillende data t/m maart 2021!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Berghotel Vue ***. Dit hotel bevindt zich in Limburg, vlakbij Valkenburg en Maastricht. De perfecte uitvalsbasis voor leuke uitjes! Huur een fiets en ontdek de mooie omgeving. Geniet na een volle dag van een heerlijk diner in het restaurant van het hotel. De dag afsluiten kan bij de bar, onder het genot van een lekker drankje. 

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
87,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
All inclusive
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!