Stijlvolle 2-daagse trip naar Maastricht incl. zwembad en stijlvolle kamers!

p.p. vanaf
47,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
4 jul. 2021
2 dagen
Bamiyan
Check meer data

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur **** @ Limburg

1 december 2020

Verblijf 2 dagen in het luxe Amrath Grand Hotel de l’Empereur in Maastricht vanaf €47! Je verblijft hier o.b.v. logies en ontbijt op bijvoorbeeld zondag 4 juli 2021. Check it out!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Amrâth Grand Hotel de l’Empereur ****.  Het hotel staat in een van de oudste steden van Nederland, namelijk Maastricht, dat is zeker al een bezoekje waard! Het hotel heeft een verwarmd binnenbad waar je heerlijk gebruik van kunt maken. Het nostalgische Grand Restaurant l’Empereur heeft grote glas-in-loodramen en kenmerkende markiezen, hier ga jij dus helemaal in stijl eten en heb je een heerlijke wijnkaart. Bingo! 

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
47,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
4 jul. 2021
2 dagen
Bamiyan
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!