Op naar SnowWorld Landgraaf!

Ga 2 dagen naar het grootste indoor skidorp van Europa!

p.p. vanaf
76,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
20 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Hotel SnowWorld Landgraaf **** @ Limburg

26 oktober 2020

Heb je zin in een gezellig én actief uitje? We hebben de perfecte deal voor je! Ga 2 dagen indoor snowboarden of indoor skiën bij SnowWorld Landgraaf voor maar €76! Voor dit bizar lage bedrag is je luxe 4*-hotel o.b.v. logies en ontbijt inbegrepen! Je vertrekt voor deze prijs op zondag 20 december 2020. Wij zouden het wel weten: BOEKEN geblazen!

Tip: op heel veel data te boeken!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel SnowWorld Landgraaf ****. Hier overnacht je helemaal in wintersportsfeer, super leuk dus! Dit hotel is gelegen in een prachtige omgeving in Zuid-Limburg, waar het gezellige winterdorp zich ook bevindt. Je kunt hier s’ avonds héérlijk eten en genieten van een welverdiend biertje na een intensieve dag! Dat wordt genieten!

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Tip: op heel veel data te boeken!

p.p. vanaf
76,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies & ontbijt
20 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!