Luxe 3-daagse getaway!

Verblijf in een monumentale villa in Brabant inclusief ontbijt én wijnproeverij!

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Golden Tulip Hotel West-Ende **** @ Noord-Brabant

27 november 2020

Verblijf 3 dagen in een luxe 4* villa in Brabant vanaf €89! Je ontbijt is hierbij inbegrepen net als een wijnproeverij op dag 2. Het voordeligst boek je voor veel data t/m maart 2021, ook nog in de herfst- en kerstvakantie! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Golden Tulip Hotel West-Ende ****. Dit 4* hotel is gelegen in het centrum van Helmond. De monumentale villa stamt uit 1880. Er is een gezellige brasserie, bar en groot terras met mooi uitzicht. Tip: huur een fiets & ontdek de omgeving!

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!