4* Van der Valk @ Haarlem

2 dagen incl. uitgebreid ontbijtbuffet!

p.p. vanaf
48.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Haarlem **** @ Noord-Holland

27 november 2020

Ga 2 dagen relaxen in een 4* Van der Valk Hotel in Haarlem, nabij het strand van Bloemendaal vanaf €48,50! Je verblijft hier o.b.v. logies en ontbijt op veel data t/m maart 2021, dus ook schoolvakanties.

Let op: deze deal is slechts 72 uur boekbaar!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel Haarlem ****. Dit luxe hotel is centraal gelegen, net buiten het centrum van Haarlem. Vanwege deze ligging ben je zó op het strand van Bloemendaal en Zandvoort. Je overnacht in een moderne kamer met ruime badkamer en regendouche. Geniet in de hotelbar van een lekker drankje!

Jouw bestemming: Noord-Holland

Noord-Holland ligt in het noordwesten van Nederland. In Noord-Holland ligt onze hoofdstad Amsterdam. Amsterdam is het absolute hoogtepunt van Noord-Holland. Amsterdam is een stad die ontelbaar attracties telt zoals the Amsterdam Dungeon, NEMO Science Museum en Madame Tussauds. Maar er zijn ook talloze winkels om bij te shoppen en heerlijke restaurants om een hapje bij te gaan eten. Toch is Amsterdam niet de enige plek waar je heen moet gaan in Noord-Holland. De hoofdstad van Noord-Holland is de historische stad Haarlem. Hier vind je het Teylers Museum (het oudste openbare museum van Nederland) en het Frans Hals Museum. Ben je op zoek naar een dorp met typisch Hollandse kenmerken? Dan is Volendam natuurlijk de absolute topper. Een foto met Volendamse klederdracht moet je toch in de woonkamer hebben staan? Wat mensen ook vaak vergeten is dat Texel ook bij Noord-Holland hoort! Texel is het grootste waddeneiland van Nederland. Waai hier lekker uit en kom heerlijk tot rust. In Noord-Holland ga jij je wel vermaken..

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: deze deal is slechts 72 uur boekbaar!

p.p. vanaf
48.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!