Kerstshoppen in Valkenburg!

Incl. hotel o.b.v. halfpension!

p.p. vanaf
99.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Hotel-Restaurant Les Jumeaux *** @ Limburg

27 november 2020

Maak een 3-daagse trip naar dit fijne hotel o.b.v. halfpension. Maak uitstapjes naar Valkenburg, een droomstad tijdens de kerstperiode en  Maastricht en bezoek de leukste kerstmarkten! Voor deze deal betaal je slechts โ‚ฌ99,50 en je vertrekt voor deze prijs op verschillende data in november 2020 en december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel-Restaurant Les Jumeaux ***. Dit fijne hotel ligt in de buurt van Maastricht en Valkenburg. Perfect om leuke uitstapjes te maken naar deze steden! In de ochtend wordt in de keuken een heerlijk ontbijt bereidt. Daarna kun je met goedgevulde maag op pad! Als je eenmaal weer terug bent in het hotel, kun je genieten van een lekker diner. 

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!