Ontdek Groningen in stijl!

4-daagse getaway in 4* hotel inclusief heel veel!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Logies & ontbijt
4 dagen
Check meer data

Van der Valk Groningen - Zuidbroek A7 **** @ Groningen

27 november 2020

Verblijf 4 dagen in het 4* Van der Valk Groningen - Zuidbroek A7 vanaf โ‚ฌ99! Hierbij is je ontbijt en gratis upgrade bij inbegrepen. Hoe chill?! Je verblijft er op veel data t/m december 2020, dus ook in de herfstvakantie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Groningen - Zuidbroek A7 ****. Dit hotel is centraal gelegen in het Groningse Zuidbroek. De stad Groningen vind je op slechts 25 kilometer van dit viersterren hotel. Geniet in het ร -la-carte restaurant, sla een balletje op de tennisbaan of leef je uit in de fitness. Het is hier allemaal mogelijk!

Jouw bestemming: Groningen

Groningen is een prachtige provincie, waar genoeg te zien en te beleven valt. De Martinitoren bijvoorbeeld, in de afgelopen 500 jaar brandde de toren af, sloeg de bliksem in en stortte hij bijna in. De toren hield stand en is met 97 meter nu nog steeds het hoogste gebouw van de stad. Voor een mooi stukje geschiedenis kan je naar boven klimmen en genieten van het prachtige uitzicht! Verder biedt de provincie Groningen uitgestrekte natuur. Je verveelt je hier geen moment!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Logies & ontbijt
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!