4* Van der Valk @ Groningen

Citytrip naar deze bruisende stad incl. ontbijt en diner!

p.p. vanaf
64.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk **** @ Groningen

27 november 2020

Maak een leuke 2-daagse citytrip naar bruisend Groningen voor slechts โ‚ฌ64,50! Je verblijft in een 4* Van der Valk Hotel o.b.v. halfpension. Je vertrekt op veel data t/m december 2020! 

Let op: deze deal is boekbaar t/m 22 november!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk ****. Dit 4* hotel ligt op slechts 5 kilometer afstand van het bruisende centrum van Groningen. Ontdek de levendige stad of ga de natuur in! In de omgeving is veel moois te zien, bijvoorbeeld natuurgebied De Onlanden. Heb je na een leuke dag zin in een hapje eten? Ga de stad in of geniet van een heerlijk diner in het restaurant van het hotel.

Jouw bestemming: Groningen

Groningen is een prachtige provincie, waar genoeg te zien en te beleven valt. De Martinitoren bijvoorbeeld, in de afgelopen 500 jaar brandde de toren af, sloeg de bliksem in en stortte hij bijna in. De toren hield stand en is met 97 meter nu nog steeds het hoogste gebouw van de stad. Voor een mooi stukje geschiedenis kan je naar boven klimmen en genieten van het prachtige uitzicht! Verder biedt de provincie Groningen uitgestrekte natuur. Je verveelt je hier geen moment!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: deze deal is boekbaar t/m 22 november!

p.p. vanaf
64.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!