Luxe suite @ Van der Valk! | Valk Exclusief Groningen-Westerbroek

Luxe suite @ Van der Valk!

Kom tot rust in deze luxe sunrise suite met bubbelbad & infrarood sauna!

p.p. vanaf
90.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Logies
7 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Valk Exclusief Groningen-Westerbroek @ Groningen

3 december 2020

WAUW... deze deal is wel heel luxe. Je gaat 2 dagen vorstelijk genieten in Van der Valk hotel Groningen-Westerbroek. Deze suite bevat een bubbelbad, infraroodsauna en zelfs een open haard. Prijs is vanaf โ‚ฌ90,50, slechts een paar kamers nog beschikbaar in december 2020, bijvoorbeeld op maandag 7 december 2020

Let op: je moet zelf de juiste datum aanvinken!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Valk Exclusief Groningen-Westerbroek hotel. Dit luxe hotel is van alle gemakken voorzien. De kamers zijn modern en ruim ingericht. De suites zijn prachtig en beschikken over een bubbelbad, infraroodsauna en open haard. Geniet van een ontbijt, lunch of diner in het restaurant van het hotel. Een drankje doe je uiteraard in de gezellige bar. Het centrum van Groningen is makkelijk te bereiken, prima voor een dagje uit dus! 

Jouw bestemming: Groningen

Groningen is een prachtige provincie, waar genoeg te zien en te beleven valt. De Martinitoren bijvoorbeeld, in de afgelopen 500 jaar brandde de toren af, sloeg de bliksem in en stortte hij bijna in. De toren hield stand en is met 97 meter nu nog steeds het hoogste gebouw van de stad. Voor een mooi stukje geschiedenis kan je naar boven klimmen en genieten van het prachtige uitzicht! Verder biedt de provincie Groningen uitgestrekte natuur. Je verveelt je hier geen moment!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: je moet zelf de juiste datum aanvinken!

p.p. vanaf
90.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Logies
7 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!