Vakantie Groningen , Nederland | 8 dagen | Weflycheap

Lang weekend in Groningen!

8 dagen verblijven op een fijn vakantiepark met veel vermaak!

p.p. vanaf
65,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
4 personen
Logies
21 aug. 2020
8 dagen
Check meer data

Vakantiepark Pagedal @ Groningen

27 november 2020

Ontdek mooie plekken in Nederland! Vertrek 8 dagen naar het mooie Groningen voor โ‚ฌ65 o.b.v. 4 personen. Vertrek heel voordelig op vrijdag 21 augustus 2020!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Vakantiepark Pagedal. Dit fijne vakantiepark, gelegen in Groningen, is ideaal voor een vakantie in Nederland. In de omgeving is heel veel te doen, maar ook op het park zelf zal je je niet vervelen. Er is een speeltuin, een zwembad, sportmogelijkheden en meer!

Jouw bestemming: Groningen

Groningen is een prachtige provincie, waar genoeg te zien en te beleven valt. De Martinitoren bijvoorbeeld, in de afgelopen 500 jaar brandde de toren af, sloeg de bliksem in en stortte hij bijna in. De toren hield stand en is met 97 meter nu nog steeds het hoogste gebouw van de stad. Voor een mooi stukje geschiedenis kan je naar boven klimmen en genieten van het prachtige uitzicht! Verder biedt de provincie Groningen uitgestrekte natuur. Je verveelt je hier geen moment!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
65,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
4 personen
Logies
21 aug. 2020
8 dagen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!