Luxe 3-daagse trip Groningen

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Hotel Resort Landgoed Westerlee **** @ Groningen

15 oktober 2020

Ben jij toe aan een beetje luxe? Verblijf 3 dagen in een 4* wellnessresort vanaf โ‚ฌ99! Deze deal is inclusief een kamer met jacuzzi, ontbijt, en 1x een 3-gangendiner. Je verblijft er voordelig op veel data t/m december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Hotel Resort Landgoed Westerlee ****. Dit wellnessresort ligt in een groene omgeving met ongerepte natuur. Het hotel biedt o.a. een sauna, fietsverhuur, gratis WiFi en een restaurant. Tip: bezoek de stad Groningen of Assen!

30838966

Jouw bestemming: Groningen

Groningen is een prachtige provincie, waar genoeg te zien en te beleven valt. De Martinitoren bijvoorbeeld, in de afgelopen 500 jaar brandde de toren af, sloeg de bliksem in en stortte hij bijna in. De toren hield stand en is met 97 meter nu nog steeds het hoogste gebouw van de stad. Voor een mooi stukje geschiedenis kan je naar boven klimmen en genieten van het prachtige uitzicht! Verder biedt de provincie Groningen uitgestrekte natuur. Je verveelt je hier geen moment!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!