Getaway Groningen

p.p. vanaf
29.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Apollo Hotel Groningen **** @ Groningen

14 oktober 2020

Er gaat niets boven Groningen, zowel letterlijk als figuurlijk! Met deze deal verblijf je 2 dagen in deze gezellige stad o.b.v. logies en ontbijt. Je verblijft in een heerlijk 4-sterren hotel. Je betaalt slechts €29,50 en vertrekt op verschillende data t/m maart 2021

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Apollo Hotel Groningen ****. In de buurt van het centrum van Groningen vind je dit fijne hotel. Bij aankomst zie je direct de bijzondere en moderne architectuur van de buitenkant van het hotel. Ook de binnenkant is trendy ingericht! Met 20 minuutjes lopen sta je in het gezellige centrum. Start je dag met een uitgebreid ontbijt en ga vervolgens lekker de stad in. Pak een terrasje op de Grote Markt, ontdek één van de vele musea of breng een bezoek aan de populaire Martinitoren. 

Schermafbeelding 2020 10 14 om 16.07.54

Jouw bestemming: Groningen

Groningen is een prachtige provincie, waar genoeg te zien en te beleven valt. De Martinitoren bijvoorbeeld, in de afgelopen 500 jaar brandde de toren af, sloeg de bliksem in en stortte hij bijna in. De toren hield stand en is met 97 meter nu nog steeds het hoogste gebouw van de stad. Voor een mooi stukje geschiedenis kan je naar boven klimmen en genieten van het prachtige uitzicht! Verder biedt de provincie Groningen uitgestrekte natuur. Je verveelt je hier geen moment!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
29.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Groningen
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!