5 dagen nazomeren in Giethoorn in een chalet met eigen luxe sloep!

p.p. vanaf
86,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
6 personen
Logies
14 sep. 2020
5 dagen
Check meer data

Vakantiepark Giethoorn @ Overijssel

26 juni 2020

Vakantieplannen maken voor in september, dat geeft een mooi vooruitzicht! Met deze deal maak je echt even gebruik van de vrije tijd die jij hebt met je vrienden, familie en/of geliefden... Je vertrekt 5 dagen naar Giethoorn voor €86 op basis van 6 personen. Voor deze prijs vertrek je op maandag 14 september 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Vakantiepark Giethoorn. Dit bijzondere dorpje bestaat uit alleen maar waterwegen en wordt daarom ook wel het 'Venetië van het Noorden' genoemd! Er rijden geen auto's, dus verken dit dorpje per voet of vanaf het water. De chalets en vakantiehuizen op Vakantiepark Giethoorn staan allemaal aan het water en sommige beschikken zelfs over een eigen luxe sloep! Dat is nog eens handig...
 

Schermafbeelding 2020 06 26 om 11.12.09

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
86,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
6 personen
Logies
14 sep. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

5 dagen Giethoorn €86 p.p.

Mis nooit meer een topdeal!