Voorjaarsvakantie @ Giethoorn

Prachtig huis aan de gracht en midden in het centrum van Giethoorn

p.p. vanaf
100,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Giethoorn
8 personen
Logies
22 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Giethoorn @ Giethoorn

27 november 2020

Trommel je vrienden of familie op en ga naar dit ontzettend mooie huis in Giethoorn. Je verblijft hier 5 dagen in de voorjaarsvakantie voor slechts €100 o.b.v. 8 personen. Huur zeker ook een bootje en vaar door de mooie grachten. Ga daarna lekker de sauna in! Je vertrekt het voordeligst op maandag 22 februari 2021 of een week eerder op maandag 15 februari 2021!

TIP: ook buiten de voorjaarsvakantie voordelig!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Giethoorn. Slapen aan de gracht in het centrum van Giethoorn, wat wil je nog meer? Dit prachtige huis is voor 8 personen en heeft een ruim terras, tuin en een infraroodsauna. Tipje van ons: huur een bootje of maak een mooie fiets of wandeltocht! 

Jouw bestemming: Giethoorn

Giethoorn wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Het is niet gek dat dit Overijsselse dorp bekend staat om zijn vele kanalen en bruggetjes. Giethoorn kent een auto- en motorvrij centrum en veel plekken zijn alleen te bereiken via het water! Huur een bootje en bewonder het bijzondere Giethoorn vanaf het water. Ben je toe aan rust? Vaar dan door het Nationaal Park Weerribben-Wierden! Hier vind je prachtige natuur. Dat Giethoorn in trek is bij zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen snappen wij maar al te goed. Ontdek het zelf!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 8 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

TIP: ook buiten de voorjaarsvakantie voordelig!

p.p. vanaf
100,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Giethoorn
8 personen
Logies
22 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!