Meivakantie 2021 @ Giethoorn

Natuurhuisje aan het water inclusief boot!

p.p. vanaf
152,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Giethoorn
4 personen
Logies
1 mei 2021
5 dagen
Check meer data

Natuurhuisje Giethoorn @ Giethoorn

9 oktober 2020

In de meivakantie wakker worden aan het water? Check deze deal! Een midweekje (5 dagen) Giethoorn voor maar €152 op basis van 4 personen. Je vertrekt het voordeligst op zaterdag 1 mei 2021. Wees er snel bij!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Giethoorn, ook wel het Venetië van noorden genoemd. Het huisje bevindt zich aan een prachtig meer. Dit betekent dat je wakker wordt en kan ontbijten aan het water! Het huisje is alleen te bereiken per boot, maar deze krijg je erbij deze week. Met dit vervoermiddel kan je de hele week het bijzondere Giethoorn ontdekken vanaf het water! Het huisje zelf heeft twee slaapkamers, met in totaal plek voor vier personen. Daarnaast vind je er een woonkamer, badkamer en keuken. En uiteraard vind je veel natuur om het huisje heen! 

Jouw bestemming: Giethoorn

Giethoorn wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Het is niet gek dat dit Overijsselse dorp bekend staat om zijn vele kanalen en bruggetjes. Giethoorn kent een auto- en motorvrij centrum en veel plekken zijn alleen te bereiken via het water! Huur een bootje en bewonder het bijzondere Giethoorn vanaf het water. Ben je toe aan rust? Vaar dan door het Nationaal Park Weerribben-Wierden! Hier vind je prachtige natuur. Dat Giethoorn in trek is bij zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen snappen wij maar al te goed. Ontdek het zelf!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
152,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Giethoorn
4 personen
Logies
1 mei 2021
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!