3-daagse getaway @ de Weerribben Wieden en Giethoorn!

p.p. vanaf
64.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Buitengoed Fredeshiem @ Overijssel

29 juni 2020

Boek nu jouw heerlijke 3-daagse getaway in eigen land! Voor slechts €64,50 verblijf je op een prachtig landgoed! Je verblijf is inclusief ontbijt en een 2-gangendiner op de dag van aankomst! Je vertrekt voordelig op meerdere data t/m augustus 2020. Dus ook in de zomervakantie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Buitengoed Fredeshiem. Dit verblijf is gelegen op een rustige locatie op een prachtig landgoed. Je voelt de rust, aangezien je omgeven bent door bossen. De locatie is geweldig, vlakbij Giethoorn en de Nationale Parken: Weerribben-Wieden en het Drents-Friese Wold.

251836064

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
64.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!