Vakantie Giethoorn, Nederland | 3 dagen | Weflycheap

3-daagse getaway bij Giethoorn

Vlak bij de Weerribben Wieden en Giethoorn!

p.p. vanaf
69.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Giethoorn
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Buitengoed Fredeshiem @ Giethoorn

4 januari 2021

Boek nu jouw heerlijke 3-daagse getaway in eigen land! Voor slechts €69,50 verblijf je op een prachtig landgoed! Je verblijf is inclusief ontbijt en een 2-gangendiner op de dag van aankomst! Je vertrekt voordelig op meerdere data t/m maart 2021, dus ook in de voorjaarsvakantie! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Buitengoed Fredeshiem. Dit verblijf is gelegen op een rustige locatie op een prachtig landgoed. Je voelt de rust, aangezien je omgeven bent door bossen. De locatie is geweldig, vlakbij Giethoorn en de Nationale Parken: Weerribben-Wieden en het Drents-Friese Wold.

Jouw bestemming: Giethoorn

Giethoorn wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Het is niet gek dat dit Overijsselse dorp bekend staat om zijn vele kanalen en bruggetjes. Giethoorn kent een auto- en motorvrij centrum en veel plekken zijn alleen te bereiken via het water! Huur een bootje en bewonder het bijzondere Giethoorn vanaf het water. Ben je toe aan rust? Vaar dan door het Nationaal Park Weerribben-Wierden! Hier vind je prachtige natuur. Dat Giethoorn in trek is bij zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen snappen wij maar al te goed. Ontdek het zelf!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
69.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Giethoorn
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!