Vakantiepark op de Veluwe

Midweek in de herfstvakantie = voordelig!

p.p. vanaf
51,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

De Veluwe
4 personen
Logies
19 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

Recreatiepark 't Gelloo @ De Veluwe

27 november 2020

Wil je er in de herfstvakantie even lekker tussen uit met het gezin? Kies dan voor een 5-daagse verblijf op dit vakantiepark in de Veluwe voor slechts โ‚ฌ51 op basis van 4 personen. Voor deze prijs verblijf je in een leuke trekkershut! Je vertrekt op maandag 19 oktober 2020, maar omliggende data zijn ook heel voordelig. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Recreatiepark โ€˜t Gelloo. Dit vakantiepark gelegen op de Veluwe, bevindt zich in het bosrijke Ede! Het park beschikt over een binnen- en buitenzwembad, en wat leuk is: huisdieren zijn ook welkom! De kinderen zullen zich niet snel vervelen, gezien de indoor & outdoor speeltuinen. Ook zijn er op het park een restaurant, bar en snackbar aanwezig. Heerlijk vertoeven dus voor het hele gezin!

Jouw bestemming: De Veluwe

Op de Veluwe hoeft niemand zich te vervelen! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Ouwehands Dierenpark Rhenen of Burgers Zoo. Ben je meer van het shoppen? Arnhem is een uitstekende stad om te shoppen. Wil je liever genieten van de frisse buitenlucht? De Veluwe is hier perfect voor. Je kunt hier heerlijk fietsen, wandelen en tot rust komen terwijl je geniet van het fijne landschap

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
51,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

De Veluwe
4 personen
Logies
19 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!