Tijdelijke deal! 4 dagen naar de Mookerheide en Nijmegen met luxe verblijf in 4* Van Der Valk!

p.p. vanaf
80,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies & ontbijt
30 jul. 2020
4 dagen
Check meer data

Van Der Valk Hotel De Molenhoek **** @ Gelderland

8 juni 2020

Wees er snel bij, want deze deal is te boeken tot en met 16 juni! Met deze deal ga je 4 dagen naar een fijn Van Der Valk hotel voor €80. Bij deze prijs is je ontbijt ook inbegrepen! Vertrek bijvoorbeeld op donderdag 30 juli 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van Der Valk Hotel De Molenhoek ****. Dit hotel heeft een unieke ligging aan de rand van een mooi natuurgebied met bossen, heidevelden en de Maas. Neem de fiets of je wandelschoenen mee, want het natuurgebied de Mookerheide moet je bezocht hebben! Wil je een dagje naar de stad? Nijmegen ligt vlakbij. Zoals je gewend bent van Van Der Valk hotels heeft het alle luxe die je nodig hebt zoals ruime kamers met een terras, een grote fietsenstalling en een goed restaurant!

117988041

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
80,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies & ontbijt
30 jul. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!