Wellness suite mét terras! | Valk Exclusief Apeldoorn

Wellness suite mét terras!

Incl. eigen sauna, ligbad, kingsize bed en veel meer!

p.p. vanaf
102.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
17 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Valk Exclusief Apeldoorn @ Gelderland

9 december 2020

Luxepaardjes opgelet! Met deze deal ga je 2 dagen genieten van het mooie Valk Exclusief hotel in Apeldoorn. Je verblijft in je eigen luxe suite met ligbad, sauna, kingsize bed en veel meer! Daarnaast kan je ook gebruik maken van de wellness van het hotel. Je betaalt slechts €102,50 en vertrekt op verschillende data in december 2020, bijvoorbeeld donderdag 17 december 2020. Ook genoeg data beschikbaar voor volgend jaar! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het luxe Valk Exclusief hotel in Apeldoorn. De kamers en suites zijn prachtig en van alle gemakken voorzien. In het hotel vind je een heerlijk restaurant, hotel bar en kan je gratis gebruik maken van de wellness en binnenzwembad. De 20 hectare tuin om het hotel heen is perfect als het weer het toe laat. Huur een fiets of wandel door de prachtige omgeving! 

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
102.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
17 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!