Unieke overnachting op Veluwe | Droompark De Zanding

Unieke overnachting op Veluwe

Verblijf in een Tiny House in de natuur!

p.p. vanaf
126,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Droompark De Zanding @ Gelderland

12 februari 2021

Ga 2 dagen naar deze tiny house op Droompark De Zande in de Veluwe. Je verblijft in een sfeervol ingerichte tiny house en kunt genieten in de heerlijke (gedeelde) hottub. Je betaalt slechts €126 voor verschillende data in februari 2021

Let op: wees er snel bij, want dit is een last minute deal!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Droompark De Zanding. Het vakantiepark ligt in het natuurgebied van de Veluwe. De perfecte uitvalsbasis dus als je deze prachtige omgeving wilt ontdekken! Huur een fiets en laat je adviseren over de mooiste fietsroutes of blijf op het mooie vakantiepark, want hier is ook genoeg te beleven! Neem een duik in het zwembad, ga sporten op het sportveld, geniet van een lekker hapje en drankje of relax gewoon lekker bij je eigen verblijf.

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: wees er snel bij, want dit is een last minute deal!

p.p. vanaf
126,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!