Getaway in Nederland!

In een fijn chalet op een kindvriendelijk vakantiepark!

p.p. vanaf
27,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
5 personen
Logies
27 nov. 2020
4 dagen
Check meer data

Roompot Bospark de Schaapskooi @ Gelderland

27 november 2020

Wil je er nog even tussenuit? Omdat de meeste scholen alweer begonnen zijn, kan jij deze dagen genieten van de rust en natuur in Gelderland! Vertrek 4 dagen naar Epe voor €27 o.b.v. 5 personen. En verblijf op een superkindvriendelijk vakantiepark middenin de natuur. Je vertrekt het voordeligst op vrijdag 27 november 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Roompot Bospark de Schaapskooi. Op dit kindvriendelijke vakantiepark is iedere dag wel iets te beleven, van de animatie activiteiten tot het overdekte zwembad. Daarnaast heeft het vakantiepark een gunstige ligging op de Veluwe, de groene schatkamer van Nederland.

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 5 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
27,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
5 personen
Logies
27 nov. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!