Vakantie in de Achterhoek met zandstrand, zwemvijver en zwembad!

p.p. vanaf
540,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
2 jul. 2020
11 dagen
Faizabad
Check meer data

EuroParcs Resort de Achterhoek @ Gelderland

2 juli 2020

Ga 11 dagen genieten in de Achterhoek vanaf €540! Op dit vakantiepark midden in de natuur verveel je je geen moment. Je verblijft er het voordeligst op bijvoorbeeld donderdag 2 juli 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in EuroParcs Resort de Achterhoek. Dit appartementencomplex ligt in een bijzondere, bosrijke omgeving. Er zijn veel verschillende accommodatiemogelijkheden zoals landelijke blokhutten in een natuurrijke omgeving, maar ook luxe vakantievilla’s die van alle gemakken voorzien zijn. Met warm weer kun je spetteren in het zwembad of plonzen in de zwemvijver! 

L1E9793A9W1600H1066

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
540,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
2 jul. 2020
11 dagen
Faizabad
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!