Last minute @ Gelderland

Midweek genieten in deluxe huisje van Topparken!

p.p. vanaf
88,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
5 personen
Logies
28 sep. 2020
6 dagen
Check meer data

Recreatiepark het Esmeer @ Gelderland

27 november 2020

Relax een midweek in dit heerlijke verblijf! Door de ligging op het schiereiland gelegen tussen het Esmeer en de Maas perfect voor wandelaars of fietsers, maar ook voor watersportliefhebbers. Deze deal is te boeken vanaf €88 o.b.v. 5 personen. Je gaat 6 dagen en vertrekt al op maandag 28 september 2020, wacht dus niet te lang! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op het Recreatiepark het Esmeer. Dit vakantiepark ligt op een prachtige locatie, namelijk tussen het Esmeer en de Maas. Ga zwemmen bij mooi weer of ontdek de prachtige omgeving! 

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 5 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
88,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
5 personen
Logies
28 sep. 2020
6 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!