Vakantie Gelderland | 2 dagen | Weflycheap

4-sterren hotel met wellness

Verblijf in een heerlijk hotel o.b.v halfpension!

p.p. vanaf
59,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Golden Tulip Ampt van Nijkerk **** @ Gelderland

10 december 2020

Vertrek op veel verschillende data naar Nijkerk, een gezellige plaats nabij de Veluwe. Voor slechts €59 geniet je van een 2-daagse getaway o.b.v. halfpension. Voor deze prijs vertrek je op verschillende data t/m september 2021, ook in de schoolvakanties! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het super goed beoordeelde Golden Tulip Ampt van Nijkerk ****, dat een geweldige locatie heeft in de pittoreske omgeving van de Veluwe. Het hotel ligt net ten noorden van Amersfoort, vlakbij de snelweg A28 die Utrecht met Zwolle verbindt. Ideaal toch? Verder zijn de kamers comfortabel en van alle gemakken voorzien. Dit wordt zeker genieten! 

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
59,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!