Luxe getaway @ Gelderland

Luxe natuurhuisje met moderne inrichting & privé SAUNA!

p.p. vanaf
125,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies & ontbijt
11 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Nijkerk @ Gelderland

27 november 2020

Wat een topdeal! Je verblijft 3 dagen in dit luxe en moderne natuurhuisje met eigen sauna! Het is een sfeervol vakantiehuisje, met mooie raampartijen. Even lekker ontspannen met z'n tweetjes en heerlijk slapen in een Auping bed! Nu slechts €125 per persoon voor een lang weekend. Vertrek bijvoorbeeld op vrijdag 11 december 2020. Wij zeggen boeken maar, want dit soort pareltjes zijn gauw volgeboekt!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Natuurhuisje in Nijkerk, deze prachtige onder architectuur gebouwde B&B ligt in het open landschap van de polder. De B&B is onder andere voorzien van een houtkachel, sauna, ruime douche en een heerlijk Auping bed om in weg te dromen. Ruimte, rust en natuur zijn keywords op deze prachtige plek. Geniet van het unieke vogelgebied in het centrum van Nederland. Ga heerlijk wandelen op de klompenpaden, steek met de fietsboot over naar de Eem, verken Soestdijk en de historische botterhaven. 

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
125,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies & ontbijt
11 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!