Natuurhuisje @ Gelderland

Eigen huis met privé zwembad!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
12 okt. 2020
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Leuvenheim @ Gelderland

15 september 2020

Verblijf 3 dagen in dit super moderne huisje voor slechts €95 met een privé zwembad! Ook is er een sauna die je kunt boeken, wat wil je nog meer? Voor genoemde prijs ga je 3 dagen genieten op de Veluwe! Je vertrekt het voordeligst op maandag 12 oktober 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Leuvenheim. Dit natuurhuisje bevindt zich aan de rand van Leuvenheim en is super modern. Neem een duik in je privé zwembad of reserveer de sauna voor een dagdeel! Als je 's ochtends geen zin hebt om ontbijt te maken kan de verhuurder dit verzorgen. Het ligt direct aan de wandel- en fietspaden van de Veluwe.

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
12 okt. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!