Vakantie Gelderland | 4 dagen | Weflycheap

Kerstvakantie @ Gelderland

In een huisje met barrelsauna en hottub!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
23 dec. 2020
4 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Heelweg @ Gelderland

27 november 2020

Ga 4 dagen naar Gelderland in de kerstvakantie voor slechts €95 o.b.v. 4 personen. Hier kom jij de winterse dagen wel door! Na een dagje wandelen of fietsen over 1 van de prachtige routes kan je heerlijk opwarmen in de sauna en de hottub van het huisje.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Natuurhuisje in Heelweg. Dit huisje beschikt over 2 slaapkamers en is geheel rolstoeltoegankelijk. Ook heeft het huisje een eigen barrelsauna en hottub, hoe lekker is dat! In de omgeving zijn prachtige fietsroutes en leuke bezienswaardigheden te ontdekken. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Ga naar de CactusOase of laat ze uitrazen in binnenspeeltuin Megapret.

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
23 dec. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!