Duurzame getaway!

Natuurhuisje gemaakt van gerecycled karton

p.p. vanaf
67.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies & ontbijt
22 nov. 2020
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Gorssel @ Gelderland

27 november 2020

Ga 3 dagen met het gezin naar dit natuurhuisje in de Achterhoek! Het natuurhuisje is helemaal gemaakt van gerecycled karton, wat het enorm duurzaam maakt. Je verblijft hier voor slechts €67,50 o.b.v. 4 personen. Deze prijs is inclusief een heerlijke ontbijtmand! Vertrek op veel verschillende data, bijvoorbeeld op zondag 22 november 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Gorssel. Dit natuurhuisje is enorm duurzaam, want het is gemaakt van karton. Hoe uniek?! Als je hier verblijft, bevind je je in de Achterhoek, een natuurrijke omgeving. Neem je fiets mee en ontdek de prachtige omgeving. Ook kun je hier heerlijk wandelen. In het natuurhuisje zelf vind je alles wat je nodig hebt: keukengereedschap, een Nespresso koffiezetapparaat, sanitair, verwarming en een ontbijtmand! 

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
67.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies & ontbijt
22 nov. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!