7 dagen naar de Veluwe in een luxe vakantiehuis middenin het bos!

p.p. vanaf
288,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
3 aug. 2020
7 dagen
Check meer data

Landgoed de Scheleberg @ Gelderland

22 juni 2020

Verblijven in een deluxe vakantiehuis met heel veel privacy bij de Veluwe, klinkt dat niet heel goed? Je gaat 7 dagen voor €288 op basis 4 personen. Je vertrekt op maandag 3 augustus 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Landgoed de Scheleberg. Je vindt dit vakantiepark middenin de Veluwse bossen. Het is een park waar je met je vriendengroep of familie alle kanten op kunt. Zo kun je mountainbikes of E-bikes huren op het park en kan je de prachtige omgeving verkennen, spetteren in het zwembad of een hapje eten bij een van de horecagelegenheden. 

cover Landgoed de Scheleberg   Deluxe 4 personen   Woningtype A   2

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
288,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
3 aug. 2020
7 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!