Verblijf in dit luxe hotel!

Incl. ontbijt en een diner!

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Hotel Villa Ruimzicht **** @ Gelderland

27 november 2020

Dit is een heerlijke deal! Voor slechts €79 verblijf jij 2 dagen in dit heerlijke hotel. Inclusief live cooking ontbijt, 1 keer een 4-gangendiner en nog veel meer! Je vertrekt op heel veel verschillende data t/m maart 2021!

Tip: boek een romantische of waterpretkamer!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Villa Ruimzicht ****. Dit historische pand staat in het Gelderse Doetinchem. Het hotel heeft twee restaurants, een heerlijk terras en mooi ingerichte kamers. Ga ook zeker op pad en verken de prachtige natuur met de fiets of lopend. Een ding is zeker, het wordt heerlijk genieten in de Achterhoek.

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Tip: boek een romantische of waterpretkamer!

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!