Luxe verblijf in monumentaal pand in historisch Zutphen!

p.p. vanaf
49,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies & ontbijt
5 dec. 2020
2 dagen
Bamiyan
Check meer data

Hampshire hotel - ’s Gravenhof **** @ Gelderland

1 december 2020

Verblijf 2 dagen in een prachtig 4* hotel in Zutphen vanaf €49! Deze topdeal is o.b.v. logies en ontbijt. Je verblijft er het voordeligst op bijvoorbeeld zaterdag 5 december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hampshire hotel - ’s Gravenhof ****. Dit monumentale pand staat in het centrum van historisch Zutphen. Het is de ideale uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht door de prachtige omgeving. Het hotel beschikt over mooie kamers en een brasserie.

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
49,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies & ontbijt
5 dec. 2020
2 dagen
Bamiyan
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!