Getaway nabij Nijmegen

Verblijf in een luxe 4* hotel o.b.v. halfpension!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Fletcher Hotel Restaurant Erica **** @ Gelderland

15 september 2020

Verblijf in dit prachtige landhuis wat nu een luxe 4* hotel is met zwembad en sauna! Voor maar €69 verblijf jij hier 3 dagen o.b.v. halfpension. Voordelig te boeken op veel data t/m november 2020, dus ook in de herfstvakantie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Fletcher Hotel Restaurant Erica ****. Het gebouw van het hotel was eerst een landhuis en is nu een luxe hotel. Dichtbij de bruisende stad Nijmegen waar je gezellig kunt winkelen. Voor wat ontspanning heeft het hotel een eigen zwembad en sauna, hoe lekker!  

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!